Naumann Tech

Naumann Tech

De Bukakkers 20, 7811 KZ  Emmen

Over ons

Naumann Tech

Onafhankelijke CLV rookgaskanaal inspecties

Naumann Tech is een ONAFHANKELIJK landelijk werkend bureau voor CLV rookgaskanaal inspecties. Wij plaatsen zelf geen nieuwe CLV rookgaskanalen, met ons rapport kunt u zelf uw leverancier uitzoeken. Ook daar kan Naumann Tech u mee ondersteunen.  Naumannn Tech heeft 5 inspecteurs die in het hele land werkzaam zijn.

Sinds 2020 zijn de regels over CLV rookgassystemen behoorlijk aangescherpt! In 2020 is de nieuwe CO gasketelwet van kracht gegaan. ( Peter Naumann is ook Lead Auditor bij Kiwa en houd zich daar ook bezig met de CO certificering, BRL 6000-25, BRL K25000 en BRL NHK)

Indien er een nieuwe CV-ketel in een apartementen of flatgebouw geplaatst moet worden zal de installateur ALTIJD om een inspectieraport vragen. Zonder dit raport zal een erkende installateur ( die het CO vrije logo voert) NOOIT een nieuwe CV-ketel plaatsen.‎

Het is dus belangrijk dat vastgoedeigenaren, woningcorporaties en VvE’s deze kwestie nú op de agenda zetten. Binnen VvE is dit een lastige discussie. Wegkijken is geen optie meer!
Vastgoedeigenaren, woningcorporaties en VvE’s doen er goed aan het rookgasafvoersysteem in het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op te nemen. Er is bewustwording bij de bewoners nodig dat dit een gezamenlijke verantwoordelijkheid is, een veilig rookgasafvoersysteem. Ketels en rookgasafvoer kunnen niet los van elkaar worden gezien! Een veilige rookgasafvoersysteem kan maximaal ongeveer een ketelleven mee!

Voor wie?

Naumann Tech is werkzaam voor particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, vastgoedeigenaren, VvE verenigingen.
Wat kunnen wij voor u het volgende verzorgen:

Inspectie en keuringen van CLV rookgassystemen in appartement en flatgebouwen. Het verzorgen van aanvragen, Het begeleiden van het totale project. 

Algemene info

Kamer van koophandel : 78174341
BTW nummer : NL001566606B55

Onze algemene leveringsvoorwaarden

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.