PCE Group

PCE Group

Singel 250, 1016 AB  Amsterdam

Over ons

‎Over ons


Wij, Somar Mousa en Seif Taleb, zijn de trotse oprichters van Perfect Clean Eco Group, opgericht in 2019. Ons bedrijf staat voor meer dan uitmuntende schoonmaakdiensten; persoonlijk klantcontact is voor ons essentieel. Door ons persoonlijk aan u voor te stellen, weet u precies met wie u zaken doet. Perfect Clean Eco Group is ontstaan uit onze sterke visie op kwalitatief en milieuvriendelijk schoonmaken.

‎Kies voor Perfect Clean

 

Professioneel En Betrouwbaar?

Ons team staat bekend om zijn professionaliteit en betrouwbaarheid. Met gekwalificeerd personeel en een focus op uitmuntendheid kunt u erop vertrouwen dat in goede handen bent bij ons.

 

Milieubesparende schoonmaak

Bij Perfect Clean Eco Group is duurzaamheid de kern van alles wat we doen. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu door het gebruik van uitsluitend milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en -methoden.

 

Maatwerk tegen scherpe tarieven

Of u nu een kleine woning, een groot kantoor of een specifieke reinigingsuitdaging heeft, ons toegewijde team staat klaar om oplossingen op maat te bieden die perfect passen bij uw situatie.

https://schoonmaakbedrijfpce.nl/contact/

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.