Vlinck

Vlinck

Molenstraat 15, 3927 AB  Renswoude

Over ons

WIJ ZIJN VLINCK


Het ontstaan van Vlinck


In februari 2017 startte Jacco Vlastuin met Vlastuin Beveiligingstechniek. Jacco had hiervoor jarenlang als werkvoorbereider en engineer gewerkt bij een beveiligingsbedrijf. Jacco heeft een passie voor de (beveiliging) techniek en heeft de benodigde diploma’s behaald. Hij mag zichzelf dan ook terecht expert noemen. Nadat zijn bedrijf hard begon te groeien is hij met Gerrit van Lagen in contact gekomen en is in maart 2020 Vlinck® geboren. Gerrit is als ondernemer al 30 jaar actief in de beveiligingsbranche en heeft in het verleden een beveiligingsbedrijf gehad. Deze kennis en ervaring kwam goed van pas om Vlinck verder te positioneren in de markt.

Momenteel bestaat Vlinck uit een team van 10 medewerkers en realiseren wij mooie projecten voor diverse opdrachtgevers. Deze projecten variëren van kleine camera of inbraakinstallatie tot een object voorzien van een inbraakinstallatie, brandmeldinstallatie, videomanagementsysteem, toegangscontrole, intercom, slagboominstallaties en verkeerspalen.

Voor ons is geen project te klein of te groot en wij streven altijd naar de beste oplossing voor de eindgebruiker. Deze wordt totaal ontzorgd en voorzien van een oplossing die aansluit op zijn specifieke situatie. Wij werken vanuit onze locatie in Renswoude.

Onze kijk op de toekomst


Vlinck wil een organisatie blijven waar een klant geen nummer wordt maar een klant (lees mens) blijft, met korte lijnen en rechtstreeks contact. Wij hebben ons als doel gesteld om het beste beveiligingsbedrijf van midden Nederland te zijn. Onze klanten zijn onze ambassadeurs en wij zijn pas tevreden als zij dat ook zijn!

Vlinck, een flinke naam

‎Graag vertellen we u meer over de naam Vlinck. Tijdens een brainstorm over de nieuwe bedrijfsnaam kwam naar voren dat we graag de V en de L van Vlastuin en van Lagen terug wilden laten komen. Deze letters uit de achternamen van de grondleggers van Vlinck zijn dan ook de beginletters geworden van onze bedrijfsnaam. Samengevoegd met het woord Flink resulteerde dit in Vlinck, een herkenbare naam met een unieke schrijfwijze.

Waarom het woord Flink? Flink betekent ook wel ‘moedig’ of ‘sterk van karakter’. In deze omschrijving herkennen we ons bedrijf. Ons enthousiaste team vormt een sterke basis van waaruit we altijd streven naar de beste oplossing voor de klant. We deinzen niet terug voor uitdagende projecten. Het karakter van Vlinck bestaat uit de kernwaarden: oplossingsgericht, klanttevredenheid en een no-nonsense aanpak. Op Vlinck kunt u bouwen.

https://www.vlinck.nl/contact

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.