Hogenu BV

Hogenu BV

Hoekerstraat 10, 3133 KR  Vlaardingen

Over ons

Hogenu

Uitgangspunt is hierbij steeds een oplossing te bieden die reëel haalbaar is. Kennis van zaken en een heldere communicatie zijn hierbij belangrijke speerpunten.
Hogenu biedt een totaaloplossing. Van toepassingsgericht advies, ontwerp, engineering, inmeten, productie en installatie, tot en met garantie op het eindresultaat.
Hogenu is een flexibel bedrijf waar service voorop staat.
Het is opgericht in 1961 en heeft zich in 1989 gespecialiseerd in het vervaardigen en monteren van rookgasafvoeren, ventilatiekanalen en rvs inliners voor in de industrie en utiliteitsbouw.
Een cascade systeem behoort bij ons ook tot de mogelijkheden, dit is een verwarmingssysteem waarbij meerdere gas wandtoestellen parallel worden geschakeld om een groter vermogen te realiseren. Wij kunnen voor u berekenen welk cascade systeem geschikt is.
Een afblaaskanaal is erg belangrijk om bijvoorbeeld rookgassen af te voeren, dit zorgt voor een schonere werkomgeving. Onze afblaaskanalen worden met grote zorgbesteding vervaardigd van materialen met hoge kwaliteitseisen.
U kunt bij ons ook terecht voor een roosterdeur. Wij kunnen roosterdeuren voor binnen en voor buiten gebruik leveren.
Wij maken voor u een passende Auto-Cad tekening en zullen u die ter goedkeuring aanbieden.
Door efficiënt werken en scherp inkopen kunnen wij zeer concurrerende aanbiedingen maken.
Eventuele kosten voor kranen, stelling materiaal etc. worden vooraf begroot en aan de klant opgegeven.
Rookgasafvoeren en ventilatiekanalen die door ons worden gemonteerd en maximaal 6 meter of delen van maximaal 6 meter lang zijn, worden door ons gratis vervoerd. Alleen levering is uiteraard ook mogelijk.

Wij staan garant voor een goede prijs/kwaliteit verhouding en een uiterst snelle levering.
Graag maken wij voor u een vrijblijvende offerte en indien u vragen heeft staan wij altijd voor u klaar.

Bedrijfsfilm Hogenu

 

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.