PVT-panelen: efficiente warmtepomp bron
Duurzaam en stil verwarmen zonder gas of gas besparen . Het PVT-paneel als bron voor de (PVT) warmtepomp om te verwarmen, koelen en elektriciteit op te wekken.
PVT-paneel als bron van de warmtepomp
Triple Solar is de uitvinder van het bekende PVT-warmtepomppaneel. Met deze oplossing is het mogelijk een woning op duurzame wijze van warmte, warm tapwater en elektriciteit te voorzien. Zónder gas. En dat in alle seizoenen, 24 uur per dag. Er zijn inmiddels meer dan 1000 woningen in binnen- en buitenland aangesloten op een Triple Solar-systeem.
Meer weten? Bekijk de introductiepagina voor meer informatie over de toepassing, of download hier de brochure.
Let op! Naast de overheid hebben veel gemeenten een lokale subsidie beschikbaar voor gasloos verwarmen met een Triple Solar PVT-systeem. Kijk voor meer informatie op de energiesubsidiewijzer van Milieucentraal.
Missie
Onze missie is maximale impact bereiken met het verminderen van de CO2-uitstoot bij het verwarmen van woningen. Daarnaast willen wij het energetisch verduurzamen van huizen bereikbaar maken voor een breed publiek.
Daarom ontwikkelen wij slimme en onderhoudsvrije oplossingen op het gebied van duurzame energie. Onze eis hierbij is dat de producten duurzaam worden geproduceerd, volledig recyclebaar zijn en geen milieu-impact hebben. Niet in de productie en niet in het gebruik.
Onze producten hebben een minimale levensduur van dertig jaar en worden in Nederland geproduceerd. De grondstoffen worden binnen Europa gemaakt en zoveel mogelijk CO2-neutraal getransporteerd. Wij werken uitsluitend met bedrijven die maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.
Project uitgelicht met PVT-paneel als bron voor de warmtepomp
In de nieuwe wijk Leeuwesteyn, direct gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht, is het project Ronduit opgeleverd met onder meer 40 energieleverende herenhuizen en appartementen. Het eigentijdse complex is uitgevoerd met Triple Solar PVT-panelen als bron voor de warmtepomp. De EPC-eis vanuit de gemeente was -0,19. Een heel gepuzzel met de beschikbare hoeveelheid dakoppervlak, maar het is gelukt.
Lees meer op de projectpagina van Ronduit Utrecht.
Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.
Inloggen