Chefs Culinair breidt uit
Op het industrieterrein Bijsterhuizen in Nijmegen wordt momenteel door BodemBouw gewerkt aan de uitbreiding van Chefs Culinair.
Een flinke uitbreiding: het bedrijf krijgt er maar liefst 13.000 m2 aan bedrijfsruimte bij. Het oude en nieuwe gebouw worden door middel van een loopbrug aan elkaar verbonden.
Architect
InTex architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwbouw en brug en JVZ is hoofdconstructeur van het project. In de nieuwbouw komt op de begane grond een vriescel, terwijl daarboven nog verwerkingsruimten gerealiseerd worden. Het gebouw wordt opgetrokken in een prefab betoncasco en uitgerust met een RHTEI-dakluik van Gorter uit Schagen.
Brandveilig
Dit brandwerend stalen dakluik biedt een praktische en veilige toegang tot het platte dak van Chefs Culinair en zorgt in gesloten toestand tegelijkertijd voor een brandwerende afsluiting van de onderliggende ruimte. De dakluiken zijn inzetbaar op platte daken met een maximale hellingshoek van 5°. Het luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.
Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.
Inloggen